Predstavitev

Podjetje GARNOL d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1989, leta 2004 pa je bilo priključeno skupini GRATEL. Sedež podjetja je v Kranju, pisarne pa na Verovškovi ulici 64a v Ljubljani. Svojo dejavnost opravljamo na področju celotne Slovenije.

Smo splošni gradbeni izvajalci, specializirani za gradnjo infrastrukturnih objektov visoke in nizke gradnje. Skupaj z podjetjem GRATEL d.o.o. izvajamo tudi telekomunikacijska omrežja, z izvedbo tako gradbenih, kot montažnih del.

Bogate izkušnje imamo tudi na področju gradnje komunalne infrastrukture, gradnje in obnove cest, krožišč in ostale prometne infrastrukture. Na področju visoke gradnje najbolje obvladamo gradnjo infrastrukturnih objektov, izvajamo pa tudi stanovanjske in poslovne objekte in industrijske hale.

GARNOL d.o.o. je z našimi ostalimi podjetji organizirani v poslovno združenje GRATEL, ki zaposluje več kot 150 delavcev.

Pri svojem delu uporabljamo sodobno programsko opremo za vodenje projektov XPERT in sistem poslovne inteligence QlikSense.